ESCOLA FUSTER

ESCOLA FUSTER
ESCOLA FUSTER

divendres, 9 de març del 2018

Projecte d'Educació Física intercentres


Projecte d’Educació Física intercentres de Santa Coloma de Gramenet


Aquest curs escolar 2017-2018,  el Col·legi Fuster forma part per primera vegada en el  projecte d’Educació Física intercentres a la ciutat de Santa Coloma. Es realitza a nivell de primària i participem juntament amb totes les escoles públiques de la ciutat. De fet, som la única escola concertada que el realitza.
El grup de mestres d’Educació Física de totes les escoles que participen en aquest projecte, es l’encarregat de preparar i desenvolupar les sortides intercentres, a més de totes les activitats que es duran a terme al llarg del curs, i són les següents:
És una sortida a la platja on es barregen nens i nenes de diferents escoles i fan deu estacions de jocs a la sorra. Algunes estacions són jocs d’aigua (ex: guerra de xeringues, relleus de galledes d’aigua…) i d’ altres estacions són jocs que no són d’aigua (ex: trobar tresors amagats a la sorra, partit de futbol…).
La nostra escola participarà el proper dia 15 de juny amb dues escoles més, l'Escola Tanit i l'Escola les Palmeres.
És una sortida que es fa en un parc de Santa Coloma on es barregen nens/es de diferents escoles i fan entre deu i dotze estacions de jocs.
La temàtica dels jocs canvia: un any són jocs tradicionals de tota la vida (cursa de sacs, bales…) i l’altre any són jocs cooperatius, d’atenció i orientació.
La nostra escola va participar el dia 9 de març amb dues escoles més, l'Escola Tanit i l'Escola les Palmeres.





És una competició d’Handbol, entre grups de 5è d’escoles de Sta. Coloma de Gramenet, en horari d’Educació Física.
Al final de cada partit els nens i nenes s’intercanvien un petit detall. També reben un diploma en finalitzar el campionat.
La nostra escola està participant durant el segon trimestre amb tres escoles més, l'Escola Les Palmeres, l'Escola Torre Balldovina i l'Escola Tanit.  
Atlegrama. Cicle superior (6è primària)
És una jornada atlètica que es fa a les pistes d’atletisme de Can Zam (Antoni Amorós), on els nens i nenes de 6è de diferents escoles de Santa Coloma competeixen entre sí.
Cada nen/a concursa a quatre proves de les set proves totals que es fan: velocitat, tanques, relleus, llançament de pes, alçada, longitud i resistència.
Es reparteixen medalles als primers, segons i tercers classificats de cada prova, tant a la modalitat femenina com masculina.
També hi ha una medalla per a cada grup classe i un diploma per cada nen/a.
Les famílies poden anar a les pistes per veure la competició.
La nostra escola participarà el proper dia 18 de maig, juntament amb quatre  escoles més, l'Escola Santa Coloma, l'Escola Wagner, l'Escola Mercè Rodoreda i l'Escola Tanit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada